VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

FOTO/ Ambasadorul SUA: Am venit în PMAN pentru a demonstra angajamentul nostru pentru viitorul democratic și prosper al R. Moldova

Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent D. Logsdon, a fost prezent astăzi la Adunarea Națională „Moldova Europeană”, alături de circa 75.000 de cetățeni.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Ambasada SUA în R. Moldova menționează că „Ambasada SUA este mândră să susțină parcursul european al Republicii Moldova”.

„Ambasadorul Logsdon s-a alăturat Adunării de astăzi de la Chișinău pentru a demonstra angajamentul nostru de a conlucra cu Republica Moldova pentru a construi un viitor democratic, prosper și sigur”, se arată în mesajul ambasadei.

Postare este însoțită de mai multe fotografii. În una din poze, ambasadorul SUA apare alături de șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin și ex-premierul Natalia Gavrilița.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.