VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala 21.05.2023

În ediția de azi:

1. Moldova trebuie să devină membru al Uniunii Europene până în 2030, a spus președinta Maia Sandu la Adunarea Națională „Moldova Europeană”.

2. Oameni din toate colțurile țării participă la Adunarea din inima Chișinăului. Detalii, la știri.

3. Republica Moldova are nevoie de sprijin în procesul de integrare europeană, este convingerea secretarului general adjunct al NATO, Mircea Geoană. Ce a mai declarat oficialul, aflați în jurnal

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.