VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ex-primar interimar: Să iubim Chișinăul, să fim uniți și să ne mișcăm împreună spre viitor

”Să iubim Chișinăul, să fim uniți și să ne mișcăm împreună spre viitor!”. Este mesajul transmis de fostul primar interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, de Hramul orașului Chișinău.

”La mulți ani, Chișinău!

În ani de greutăți și incertitudine, oamenii tăi te fac să strălucești.

586 de ani nu au fost ușori. Îți doresc un viitor mai frumos, să fii un oraș uman, un oraș al dezvoltării, un oraș care are grijă de educația copiilor noștri.

Eu știu că poți fi un oraș în care noi toți să RESPIRĂM aer curat, să ne MIȘCĂM liber și să CÂȘTIGĂM mai bine.

Dragi chișinăuieni, e orașul nostru, e capitala noastră. Să iubim Chișinăul, să fim uniți și să ne mișcăm împreună spre viitor”, a scris Codreanu pe o rețea de socializare.

Citește și: VIDEO/ Ion Ceban, mesaj de Hramul Capitalei: Chișinăul se schimbă în fiecare zi spre bine

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.