VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Altercații în Capitală: Patru persoane au fost reținute pentru huliganism și blocarea accesului la Inspectoratul de Poliție Buiucani

În centrul Chișinău au fost altercații în fața clădirii Președinției, după ce protestarii au încercat din nou să-și instaleze corturile pe bulevardul Ștefan cel Mare.

Tentativa poliției de a împiedica intenția manifestanților s-a lăsat cu altercații. Patru persoane au fost reținute pentru huliganism. Protestatrii ar fi recurs la această măsură în semn de nemulțumire că membrii Comisiei pentru Situații Excepționale au interzis blocarea drumurilor în zilele lucrătoare și că o pot face numai în weeknd dar pentru cel mult patru ore.

Totodată, Comisia a stabilit că manifestanții care devin violenți, lansează mesaje ce incită la discrimnare și îndeamnă la război sau agresiune pot fi înlăturați de forțele de ordine, de asemenea Poliția poate opri desfășurarea protestului fară implicarea autorităților publice locale.

Decizia Comisiei pentru Situații Excepționale a venit ca urmare a solicitării președintei, după ce duminica trecută noaptea protestarii au blocat artera principala a Chișinăului, inclusiv luni dimineață.

Citește și: VIDEO/ Bătaie între poliție și protestatari în centrul Capitalei

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.