VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Bătaie între poliție și protestatari în centrul Capitalei

Incident revoltător în centrul Capitalei de Ziua orașului Chișinău. Protestatarii Partidului Șor s-au luat la bătaie cu oamenii legii. S-a întâmplat după ce manifestanții au încercat să blocheze bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, iar poliția a intervenit și a deblocat traseul.

Imagini de la fața locului au fost publicate pe rețelele de socializare.

Potrivit unor surse, cel puțin o persoană a fost reținută de polițiști. Oamenii legii deocamdată nu au comentat situația.

Reamintim că conform deciziei CSE din 13 octombrie desfășurarea întrunirilor cu blocarea benzilor de circulație, a arterelor de transport sau a căilor de acces și evacuare către instituțiile publice vor fi interzise în zilele lucrătoare.

Totodată, potrivit deciziei CSE, în zilele de odihnă, aceste întruniri vor putea fi desfășurate pe o perioadă de cel mult patru ore.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.