VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Natalia Gavrilița, mesaj pentru chișinăuieni: Să ne bucurăm împreună de orașul nostru, în pace și bună înțelegere

Premierul Natalia Gavrilița a transmis un mesaj de felicitare pentru chișinăuieni de Hramul orașului.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Gavrilița a îndemant locuitorii Capitalei să fie mai activi și mai implicați în viața comunității.

”Sărbătoarea de astăzi, „Acoperământul Maicii Domnului”, are o semnificație deosebită pentru creștinii ortodocși și îndeosebi pentru locuitorii capitalei noastre. Chișinăul este inima țării și găzduiește importante instituții administrative, culturale și educaționale. Este orașul de care pe cei mai mulți dintre noi îi leagă amintiri frumoase.

Dragi chișinăuieni,

Vă felicit din toată inima cu ocazia Hramului capitalei. Vă urez să ne bucurăm împreună de orașul nostru, în pace și bună înțelegere. Vă îndemn să fim cu toții mai activi și mai implicați în viața comunității noastre, astfel ca aceasta să devină un model frumos de conviețuire și diversitate. Merităm cu toții o capitală europeană, verde, curată și atractivă, care să fie un centru al inovației și investițiilor, al excelenței științifice și turismului, cu o administrație eficientă, infrastructură modernă și o viață culturală intensă.

La mulți ani, dragi chișinăuieni! La mulți ani, Chișinău!”, se arată în mesajul transmis de Natalia Gavrilița.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.