VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Ion Ceban, mesaj de Hramul Capitalei: Chișinăul se schimbă în fiecare zi spre bine

”Chișinăul se schimbă în fiecare zi spre bine și eu sunt mândru de echipa pe care o am în spate, parteneri, invitați, delegații din est din vest. Ne mândrim cu ceea ce putem face mai bine pentru Chișinău”. Un mesaj în acest sens a fost transmis de edilul Capitalei, Ion Ceban, de Hramul Chișinăului.

Ion Ceban a declarat că este mândru de orașul Chișinău pentru că Capitala prinde viață pe an ce trece.

„Chișinăul se schimbă în fiecare zi spre bine și eu sunt mândru de echipa pe care o am în spate, parteneri, invitați, delegații din est din vest. Ne mândrim cu ceea ce putem face mai bine pentru Chișinău. Spre că toată lumea să încerce să păstreze ceea ce construim împreună. Restul ce rămâne, în Chișinău și în suburbii, le facem și le vom schimba împreună.

Dacă tot ne aflăm aici lângă monumentul lui Ștefan cel Mare, cum spunea acesta, țara nu este a lui, nici a strămoșilor, strămoșilor. Să lăsăm să dăinuie frumoasa capitală, să o construim, să avem grijă de orașul nostru din piatră albă. Să ne mândrim cu oamenii noștri excelenți și extraordinari. Avem mii de copii talentați, la olimpiade, la competiții sportive, cei care au construit acest Chișinău din temelie, până la oamenii celebri. Anul acesta compozitorul Doga împlinește 85 de ani. Avem cu ce ne mândri”, a declarat Ceban.

Edilul a invitat toți doritorii să vină la Hramul orașului, pentru că azi va fi o mare sărbătoare.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.