VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Europarlamentar: Mă așteptam ca Adunarea „Moldova Europeană” să fie un succes, dar evenimentul mi-a depășit așteptările

Europarlamentarul Siegfried Mureșan a fost prezent astăzi, în Piața Marii Adunări Naționale unde are loc Adunarea Națională „Moldova Europeană”.

Într-o postare pe o rețea de socializare, deputatul Parlamentului European menționează că evenimentul organizat la Chișinău i-a depășit așteptările.

„Mă așteptam că Adunarea "Moldova Europeană" să fie un succes, dar evenimentul mi-a depășit așteptările. Peste 50.000 de oameni din toate colțurile țarii și din Diaspora, tineri și vârstnici, părinți cu copii, toți au spus clar: vrem o Republică Moldova europeană”, a scris Siegfried Mureșan.

Reamintim că cetățenii prezenți la Adunarea Moldova Europeană au votat o Rezoluție, prin care au afirmat aspirația Republicii Moldova de a deveni membru cu drepturi depline al Uniunii Europene.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.