VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DOC/ R. Moldova împrumută 98 de milioane de euro pentru reabilitarea drumurilor regionale

R. Moldova va împrumuta de la Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare și de la Asociația Internațională pentru Dezvoltare 98 de milioane de euro pentru reabilitarea drumurilor regionale. Un acord în acest sens a fost aprobat astăzi de Cabinetul de Miniștri.

Potrivit Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, banii urmează să fie folosiți pentru reabilitarea drumurilor regionale prioritare selectate:

  • Coridorul 5, R13 – Ivanovca-Izvoare-Varnița-Ocolina-M2 cu o lungime de 35 km; 
  • Coridorul 8.1 și Coridorul 8.2 – Cornești-Boghenii Noi – Napadeni-M5(G88) cu o lungime de 33 km;
  • Coridorul 24 – R34-Ciobălaccia-Tărtaul-R56-Baimaclia-Enichioi-R37 cu o lungime de 43 km).

De asemenea, se va investi în siguranța rutieră, modernizarea și construcția punctelor de frontieră (Giurgiulești, Leușeni, Ungheni), a drumurilor de acces către punctele de trecere a frontierei.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.