VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Circulația mijloacelor de transport de mare tonaj, interzisă pe străzile din municipiul Chișinău

Circulația mijloacelor de transport de mare tonaj pe străzile din municipiul Chișinău, cu îmbrăcămintea rutieră din beton asfaltic, este interzisă în zilele cu temperaturi caniculare, de peste 30˚C.

Restricțiile vizează vehiculele care depășesc 20 de tone. Intervalul de limitare a deplasării este între orele 10.00 și 20.00. Despre aceasta a anunțat șeful Direcției generale mobilitate urbană, Vitalie Mihalache, la ședința serviciilor municipale, transmite IPN.

Vitalie Mihalache a spus că este solicitată implicarea inclusiv a Inspectoratului Național de Securitate Publică și tuturor autorităților competente, în special Agenției Naționale Transport Auto, pentru a supraveghea circulația neautorizată a transportului greu pe drumurile acoperite cu mixtura asfaltică pe teritoriul orașului Chișinău.

Șeful Direcției a precizat că această normă este instituită pentru a nu a admite degradarea învelișului asfaltic, care ulterior necesită investiții imense din partea municipalității pentru restabilirea zonelor afectate.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.