VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Guvernul lansează campania „Europa pentru tine”

În contextul inițierii negocierilor de aderare la blocul comunitar, Guvernul lansează campania „Europa pentru tine”, în cadrul căreia cetățenii vor fi informați despre beneficiile și oportunitățile oferite de Uniunea Europeană.

Potrivit unui comunicat remis presei, campania se va desfășura în toată țara, până la data de 18 august, și va include acțiuni de informare și comunicare prin care cetățenii vor cunoaște mai multe detalii despre proiectele și fondurile UE, dar și despre avantajele aderării la Uniunea Europeană. 

Pentru mai multe informații despre investițiile europene în domeniile cheie pentru dezvoltarea țării și istoriile de transformare a localităților datorită suportului european, cetățenii pot accesa site-ul moldovaeuropeana.md.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.