VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

  • Guvernul a aprobat politica bugetar-fiscală și vamală pentru anul 2025. Potrivit ministrului Finanțelor, Petru Rotaru, documentul este axat în mare parte pe intervenții tehnice.
  • Chiar dacă nu putem schimba trecutul, avem datoria să-l cunoaștem. Îndemnul vine din partea șefei statului, Maia Sandu, cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la cel mai mare val al deportărilor staliniste, din 1949.
  • Republica Moldova ar putea beneficia de un împrumut de 120 de milioane de dolari canadieni, acordat de Guvernul Canadei.
  • Cel puțin 20 de persoane au fost ucise, iar peste 50 rănite în urma atacurilor în valuri ale Rusiei cu rachete. Agresorii au bombardat și un spital de copii.

    Emisiune realizată în cadrul proiectului „De la experiența europeană a României la drumul Republicii Moldova”, finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul acestei emisiuni nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.