VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Deputatul Veaceslav Nigai a aderat la Partidul Respect Moldova

Deputatul Veaceslav Nigai, care recent a părăsit PCRM și fracțiunea parlamentară a BCS, a aderat la Partidul Respect Moldova (PRM).

Într-o postare pe o rețea de socializare, PRM menționează că Veaceslav Nigai a ales să se regăsească în rândurile Partidului Respect Moldova întrucât acesta este orientat spre o politică corectă.

Dragi concetățeni și susținători, deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, Veaceslav Nigai, un politician dedicat și vizionar, și-a unit forțele cu Mișcarea Respect Moldova. Alegerea sa semnifică o perioadă de reflecție profundă și dorința de a găsi un partid care împărtășește valorile sale, orientate spre o politică corectă. Veaceslav Nigai a fost membru al PCRM, până când respectivul partid și-a abandonat principiile în favoarea intereselor oligarhice. Principiile fundamentale ale onoarei și demnității au ghidat întotdeauna atitudinea domnului Nigai, atât ca individ, cât și ca politician. Aceste principii nu i-au permis domnului deputat ca să fie manipulat sau influențat de interesele altora”, notează PRM.

La data de 13 octombrie, deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Veaceslav Nigai, împreună cu un grup de membri comuniști din Căușeni, au anunțat că părăsesc partidul. În cadrul unei conferințe de presă, parlamentarul a subliniat că pe parcursul unui an și jumătate au apărut disensiuni cu conducerea partidului, în ceea ce privește colaborarea cu unele partide de stânga.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.