VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un deputat BCS, împreună cu câțiva membri comuniști din Căușeni au părăsit partidul

Deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Veaceslav Nigai, împreună cu un grup de membri comuniști din Căușeni părăsesc partidul. Anunțul a fost făcut în cadrul unui briefing de presă.

Un grup de membri ai PCRM împreună cu mine, care avem și statut de veterani de război, participanți la acțiuni de luptă din 1922 am hotărât să părăsim rândurile Partidului Comuniștilor, iar eu părăsesc și fracțiunea BCS din Parlament și mai departe voi fi deputat neafiliat”, a declarat Nigai.

Totodată, parlamentarul a subliniat că pe parcursul unui an și jumătate au apărut disensiuni cu conducerea partidului, în ceea ce privește colaborarea cu unele partide de stânga.

„Din refuzul meu de a participa la unele măsuri în masă cu aceste partide, am depus în luna decembrie o cerere de demisie din funcția de vicepreședinte al PCRM și o cerere de excludere din Executivul politic. Recent mi-am dat demisia și din funcția de lider al Organizației Teritoriale Căușeni. Noi nu vrem să participăm la unele jocuri de colaborare cu așa-numitele „partide de stânga” care sunt dirijate de oligarhii și hoții fugari. De aceea, de azi înainte voi fi deputat neafiliat”, a mai menționat politicianul.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.