VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Deputata Marina Tauber rămâne în arest la domiciliu pentru încă 20 de zile

Vicepreședinta Partidului Politic ȘOR, deputata Marina Tauber, rămâne în arest la domiciliu pentru încă 20 de zile. O decizie în acest sens a fost luată miercuri, 28 septembrie, de către Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana.

Solicitat de Vocea Basarabiei, procurorul general interimar, Dumitru Robu, ne-a comunicat că instanța a admis parțial demersul procurorilor anticorupție și a dispus prelungirea cu 20 de zile a arestului la domiciliu în cazul parlamentarei Tauber.


“În urma examinării demersului procurorului a fost admis parțial – măsura preventivă arestul la domiciliu aplicat în privința Marinei Tauber a fost prelungit cu 20 de zile. Procurorul va depune recurs”, a declarat procurorul general interimar Dumitru Robu.

În iulie curent, vicepreședinta Partidului Politic „ȘOR”, deputata Marina Tauber, rămasă fără imunitate parlamentară, a fost reținută pentru 72 de ore, după ce ofițerii CNA și procurorii anticorupție au efectuat percheziții în biroul de la Parlament al parlamentarei.

Marina Tauber, vizată în două cauze penale pornite pe faptul „acceptării cu bună știință a finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat”, a rămas fără imunitate parlamentară, pe 21 iulie, după ce Parlamentul a aprobat cele două cereri ale procurorului general interimar, Dumitru Robu.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.