VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Deputata Marina Tauber rămâne în arest la domiciliu pentru încă 20 de zile

Vicepreședinta Partidului Politic ȘOR, deputata Marina Tauber, rămâne în arest la domiciliu pentru încă 20 de zile. O decizie în acest sens a fost pronunțată astăzi, 6 octombrie, de magistrații de la Curtea de Apel Chișinău.

Informația a fost confirmată pentru Vocea Basarabiei de către procurorul responsabil de comunicare cu mass-media din cadrul Procuraturii Generale, Mariana Cherpec.

”Astăzi, în rezultatul examinării recursurilor înaintate de procurorul de caz și apărătorii Marinei Tauber, magistrații Curții de Apel Chișinău au dispus respingerea acestora și menținerea deciziei Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana prin care i-a fost prelungită măsura preventivă în privința Marinei Tauber pe un termen de 20 zile”, a declarat Mariana Cherpec.

Amintim că în iulie curent, vicepreședinta Partidului Politic „ȘOR”, deputata Marina Tauber, rămasă fără imunitate parlamentară, a fost reținută pentru 72 de ore, după ce ofițerii CNA și procurorii anticorupție au efectuat percheziții în biroul de la Parlament al parlamentarei.

Marina Tauber, vizată în două cauze penale pornite pe faptul „acceptării cu bună știință a finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat”, a rămas fără imunitate parlamentară, pe 21 iulie, după ce Parlamentul a aprobat cele două cereri ale procurorului general interimar, Dumitru Robu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.