VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Dan Perciun, după audierea în Parlament a șefului CNA: Se acumulează tot mai multe întrebări la activitatea Procuraturii Anticorupție

Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, ar putea fi audiată în plenul Parlamentului. Asta după ce azi, directorul Centrului Național Anticorupție, Iulian Rusu, a declarat chiar în plenul Parlamentului că este nemulțumit de colaborarea pe care o are cu Procuratura Anticorupție.

După ședința Parlamentului, deputatul PAS, Dan Perciun a menționat că „se acumulează tot mai multe întrebări la activitatea Procuraturii Anticorupție”.

Atunci când CNA-ul consideră că dosarul Hotelul Național este o rușine și este tratat superficial de Procuratura Anticorupție - apar mari semne de întrebare. Cred că după audierea în plen a directorului CNA de azi, ar fi bine să avem o discuție în plen și cu Procurorul General și șefa Procuraturii Anticorupție”, a scris deputatul.

Menționăm că directorul CNA, în discursul său, a declarat că că multe dosare importante, aflate în gestiunea Procuraturii Anticorupție, nu au o finalitate clară și reprezintă chiar o rușine pentru sectorul justiției, făcând referire și la dosarul Hotelului Național. Printr-o replică indirectă, într-un comentariu postat pe o rețea socială, șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin a declarat că lucrurile în instituția sa sunt gestionate în mod corect și a cerut să nu fie aruncate acuzații false și nefondate în adresa procurorilor integri, care își fac onest treaba.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.