VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Curtea de Apel Comrat anunță când va examina validarea mandatului de bașcan al Evgheniei Guțul

Curtea de Apel Comrat va examina luni, 22 mai, rezultatele finale ale turului doi al alegerilor pentru funcția de bașcan al Găgăuziei, potrivit cărora candidata Partidului Șor, Evghenia Guțul, a obținut cele mai multe voturi.

Cazul va fi examinat de judecătorul Andrei Mironov.

Reamintim că candidata Partidului„ ŞOR”, Evghenia Guţul, a câştigat alegerile pentru funcţia de başcan al UTA Găgăuzia.

Potrivit datelor prezentate de CEC din Găgăuzia, Evghenia Guțul, candidatul Partidului Șor, a obținut 52,34% din voturi, iar contracandidatul său, Grigore Uzun obținut 47,66% din voturile alegătorilor.

Decizia CEC de la Comrat urmează să fie confirmată de Curtea de Apel Comrat.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.