VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Curtea Constituțională a validat mandatul unui nou deputat PAS 

Curtea Constituțională a validat astăzi mandatul de deputat atribuit lui Gheorghe Cojoc, membru PAS.

Având în vedere considerentele menționate supra, Curtea l-a declarat ales în calitate de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, cu validarea mandatului, pe dl Gheorghe Cojoc, pe lista Partidului politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”. Această hotărâre este definitivă, nu poate fi supusă niciunei căi de atac, intră în vigoare la data adoptării și se publică în Monitorul Oficial al Republicii Moldova”, se arată în decizia CC.

Menționăm că după ce deputatul Artur Mija și-a dat demisia a fost declarat vacant un mandat de deputat care aparține Partidului Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”.

Gheorghe Cojoc este președinte al Organizației Teritoriale PAS din Basarabeasca. Acesta este originar din Cimișlia și este al 76-lea în lista electorală a PAS la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.