VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un deputat PAS și-a dat demisia: Cine i-ar putea lua locul

Parlamentul a luat act de cererea depusă de către deputatul din Fracțiunea „Partidul Acțiune și Solidaritate”, Artur Mija.

Acesta și-a depus cererea de demisie la 2 martie, după ce a fost numit în funcția de Secretar general al Guvernului.

Hotărârea privind demisia lui Mija a fost votată de 67 de deputați. Totodată, a fost declarat vacant un mandat de deputat care aparține Partidului Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”.

În conformitate cu Legea despre statutul deputatului în Parlament, mandatul vacant va fi atribuit supleantului imediat următor de pe lista concurentului electoral.

Astfel, locul lui Artur Mija în Parlament ar putea fi luat de jurnalistul Gheorghe Cojoc de la Cimișlia, al 76-lea în lista electorală a PAS la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.