VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Aur pentru R. Moldova. Luptătorul Alexandrin Guțu a devenit campion mondial Under 23

Luptătorul de stil greco-roman Alexandrin Guțu a devenit campion mondial Under 23. Moldoveanul a obținut victoria în categoria de greutate 77 kg la Campionatul Mondial Under 23, de la Tirana, Albania, anunță Comitetul Național Olimpic și Sportiv.

Alexandrin Guțu a obținut cinci victorii în categoria de greutate 77 kg, cu sârbul Aleksa Ilic, albanezul Ardit Ndoj, belgianul Ibrahim Tabaev, kârghizul Yryskeldi Maksatbek Uulu și azerul Khasay Hasanli.

La 63 kg, Vitalie Eriomenco l-a învins pe indianul Pravesh și a cucerit medalia de bronz. La Tirana, el a obținut alte două victorii, fiind învins doar de viitorul campion mondial, Rakhman Tavmurzaev.

Menționăm că R. Moldova a mai obținut o medalie de aur, în cadrul campionatului de la Tirana, Albania. Luptătoarea Irina Rîngaci a devenit recent campioană mondială de lupte Under 23.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.