VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Luptătoarea Irina Rîngaci, din nou campioană mondială

Luptătoarea Irina Rîngaci a obținut al treilea titlu mondial din cariera sa. La Tirana, Albania, sportiva moldoveancă a devenit campioană mondială de lupte Under 23, adică rezervat participanților sub 23 de ani.

Răngaci a repurtat patru victorii în categoria de greutate de până la 65 kg și a intrat în posesia medaliei de aur. În finala mare a acestei categorii, Irina Rîngaci a trecut de rusoiaca Amina Tandelova, care a evoluat la competiția mondială sub drapel neutru.

”Atât de dor mi-a fost de acest ”aur”! Niciodată n-o sa încetez să le mulțumesc din suflet antrenorilor Roman Dermenji, Andrei Chiperi și familiei Maria Rîngaci, Ilie Rîngaci și surorilor, care îmi sunt alături. Mulțumesc și celor care au luat din timpul lor pentru a mă felicita și a-mi ura succes”, a scris Irina Rîngaci pe pagina sa de pe rețea socială.

Irina Rîngaci are în palmares și titlul mondial și european la categoria senioare, câștigate în anul 2021.

O altă reprezentantă a Moldovei, Mariana Draguțan, a cucerit medalia de argint la categoria de greutate de până la 53 kg. În ultimul act, luptătoarea din Republica Moldova a cedat în fața japonezei Mako Oono.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.