VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Arhitectul-șef al Capitalei a reacționat la descinderile CNA: Am solicitat personal pornirea anchetei

Șefa Direcției Arhitectură și Urbanism a Capitalei, Svetlana Dogotaru, a reacționat la perchezițiile de azi ale CNA, organizate într-un dosar în care funcționara este suspectată de abuz în serviciu. Arhitectul-șef al Chișinăului susține că personal a atenționat și sesizat CNA despre pretinsele ilegalități în vânzarea unor terenuri.

„Cercetarea din partea organelor competente se efectuează la adresarea mea, în calitate de arhitect-șef. Doi ani în urmă am atenționat serviciile respective cu privire la cazul dat, care are la bază înregistrarea frauduloasă a dreptului de superficie asupra terenului. Tot atunci, am solicitat verificarea și în raport cu alte cazuri la alte companii cu privire la același subiect, înregistrarea dreptului de superficie. Pe toate cazurile înregistrate sunt pornite procese de radiere a drepturilor înscrise incorect. Sunt prezentate toate actele solicitate de anchetă și sunt sigură că va fi stabilit adevărul. În toate acțiunile mele am fost și sunt corectă”, se arată în reacția funcționarei publicată de Primăria Chișinău.

Amintim, potrivit CNA, Svetlana Dogotaru, împreună cu un agent economic, este suspectată că a pus la cale o schemă prin care s-a urmărit scopul deposedării municipalității de un lot de teren. Este vorba despre un lot situat într-un cartier rezidențial din Capitală cu suprafața de 43 de ari, cu o valoare de aproximativ 22 de milioane de lei.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.