VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alegeri 2023: Marina Tauber, înregistrată în calitate de candidat pentru funcția de primar al municipiului Bălți

Deputata Marina Tauber a fost înregistrată astăzi, 29 septembrie, în calitate de candidat pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Anunțul a fost făcut de politiciană pe o rețea de socializare.

Am încrederea că, de această dată, vom reuși! Сu ajutorul lui Dumnezeu! Îmi este dificil să-mi descriu emoțiile trăite astăzi…Dar sunt deosebite! În curând, le voi împărtăși cu Dumneavoastră, dragii mei! Pâna atunci, într-un ceas bun!”, a scris aceasta.

Reamintim că reprezentanții fostului Partid ”Șor”, scos în afara legii, au undă verde pentru a se înscrie în cursa electorală pentru alegerile locale din 5 noiembrie. Curtea Constituțională a suspendat interdicțiile, adoptate în acest sens de majoritatea parlamentară PAS, până la soluționarea cauzei în fond. Este vorba despre prevederea care restricționează participarea la scrutine a reprezentanților partidelor declarate neconstituționale.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.