VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Zilele Europei în R. Moldova, organizate de Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu”

În perioada 9 – 20 mai 2024, în cadrul Zilelor Europei în Republica Moldova, Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” va găzdui o serie de evenimente culturale la Chișinău, Bălți, Cahul și Ungheni. Aceste evenimente sunt organizate în colaborare cu Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova, Ambasada României în Republica Moldova, Consulatele Generale ale României la Bălți și Cahul, și Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”.

Astfel, în cadrul ediției 2024 de la Chișinău și Bălți, la standul României din Orășelele Europene, copiii vor putea beneficia de un interesant și distractiv atelier de pictură pe față.

Atelierele se vor desfășura în Orășelele Europene organizate joi, 9 mai 2024 – la Chișinău și duminica, 19 mai 2024 – la Bălți.

În data de 9 mai, la ora 17:00, la Palatul Republicii din Chișinău, va avea loc concertul „Tango Interbelic Românesc”, susținut de celebrata interpretă Analia Selis, alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”.

De asemenea, În cadrul Festivalului de Film și Cultură Europeană din Republica Moldova, Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” va prezenta filmul „Tigru” (2023, regia Andrei Tănase).

16 mai: Universitatea de Stat din Cahul

17 mai: Palatul de Cultură din Ungheni

20 mai: Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.