VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Documentarul „Drumul tatei” poate fi vizionat la Vocea Basarabiei / video

,,Drumul Tatei” este o altfel de poveste de iubire, o narațiune cinematografică plină de culoare, cu emoţii fireşti, cu oameni buni, cu peisaje dintr-o Românie care merită bătută la pas. Un bărbat de 77 de ani porneşte pe jos de la Bălţi la Alba-Iulia.

Argumentele rudelor pentru a-l face să renunțe nu sunt suficiente în faţa crezului drumeţului. Familia se organizează într-o echipă tehnică care îl asistă timp de 30 de zile în cei 450 de km ai traseului. Ion Mărgineanu i-a parcurs cu hotărâre, dornic de a duce la Alba Iulia, la Serbarea Centenarului Marii Uniri, mesajul de Unire şi în acest veac.

Documentarul „Drumul tatei” poate fi vizionat la Vocea Basarabiei, sâmbătă, 4 mai, ora 21:00.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.