VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii cu Octav Tarlapan

În ediția de azi:

– Prima ședință în dosarul de învinuire a bașcanei Evghenia Guțul a fost întreruptă. Guțul a înaintat o cerere de prezentare a rechizitoriului în limba rusă, cerere care a fost admisă de către instanța de judecată.

– O nouă linie electrică aeriană, cu o lungime de 190 de kilometri, va fi construită în următorii ani pentru a interconecta sistemul energetice al Republicii Moldova cu cel al României, precum și cu cel european.

Tupeul și disprețul ocupanților ruși nu are limite. Opoziția pro-rusă din Moldova a anunțat că va organiza, pe 9 mai, un marș al victoriei pe străzile din Chișinău, în stilul sărbătorilor de la Kremlin.

– Avertismentele tot mai frecvente despre un eventual atac al Rusiei Împotriva Alianței Nord Atlantice pun în alertă comunitatea internațională. Există cu adevărat o amenințare iminentă sau este mai degrabă un pretext pentru a crește gradul de pregătire a aliaților NATO, s-a discutat în cadrul emisiunii Euroatlantica, de la Vocea Basarabiei.

Jurnal de știri realizat cu suportul financiar al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.