VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Zi cu ghinion pentru PSRM: 10 primari au părăsit formațiunea

Ghinionul îi urmărește pe socialiști. După ce azi-dimineața deputatul Alexandr Nesterovschi a anunțat că părăsește PSRM, la scurt timp formațiunea a primit o nouă lovitură. 10 primari din mai multe raioane ale țării au plecat din partid și s-au alăturat Mișcării pentru Popor, care a și publicat un comunicat în acest sens.

Aleșii locali sunt din localități ale raioanelor Soroca, Sângerei, Drochia, Briceni, Cantemir și Căușeni.

Amintim că în azi-dimineața, după plecarea parlamentarului Alexandr Nesterovschi, secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, a publicat o declarație prin care formațiunea condamnă presiunile și coruperea deputaților și susține că orice manifestare a traseismului politic este o trădare a alegătorilor, o încălcare a Constituției și a legilor țării.

Citește și: Alexandr Nesterovschi părăsește echipa socialiștilor. Reacția PSRM

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.