VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Zelenski, despre moartea lui Navalnîi: A fost ucis de Putin

Moartea subită și suspectă a opozantului rus Aleksei Navalnîi în închisoarea din nordul îndepărtat la Rusiei a fost comentată deja și de  liderul de la Kiev, Volodimir Zelenski, care se află într-o vizită în Germania. Președintele ucrainean a declarat categorică „că este evident că a fost ucis de Putin”.

„Acum s-a aflat că Aleksei Navalnîi a murit într-o închisoare rusă. Este evident că a fost ucis de Putin, la fel ca și mii de alții torturați din cauza acestui individ. Lui Putin nu îi pasă cine moare, atâta timp cât își păstrează pozițiile. De aceea, nu ar trebui să păstreze nimic. Putin trebuie să piardă totul, să suporte consecințele și să răspundă pentru faptele sale”, a declarat președintele Ucrainei la conferința comună cu cancelarul german Olaf Scholz, citat de ziua.md.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.