VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Zelenski: Considerăm că Rusia este una dintre țările care au ajutat Hamasul și stau în spatele acestei grupări

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat, marți, la București, că Rusia ar fi una dintre țările care susțin gruparea Hamas.

Totodată, liderul de la Kiev a spus că răspunsul la această întrebare poate fi găsit și pe rețelele de socializare, unde Rusia dă semnale și face comentarii care arată susținerea față de gruparea Hamas.

În spatele Hamas, stau cei care îi susțin, îi susțin cu arme, și aceasta nu s-a întâmplat de ieri, de alaltăieri, acesta este un proces durabil. Și pe rețelele sociale puteți găsi răspuns la aceste întrebări. Cine postează și dă diferite semnale și cometarii? Considerăm că Rusia este una dintre țările care au ajutat Hamasul și stau în spatele Hamasului”, a spus președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, aflat într-o vizită oficială în România, potrivit tvr.ro.

În ceea ce privește atacul asupra Israelului, eu am spus de la început, am comunicat condamnarea acestui atac terorist executat pe scară largă și am spus din capul locului că sprijinim dreptul Israelului de a se apăra de dușmanii săi. Cine și cum a acționat în spatele acestui atac vom afla pe măsură ce aceste  date vor deveni mai clare”, a spus la rândul său președintele Iohannis, răspunzând întrebării adresate de un jurnalist, la conferința comună de presă, de la Palatul Cotroceni.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.