VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Zaharova: Contraofensiva lui Zelensky a distrus ţara care i-a fost încredinţată

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat că preşedintele ucrainean „a distrus ţara care i-a fost încredinţată”, transmite agenţia rusă TASS.

„Contraofensiva ordonată de preşedintele ucrainean Vladimir Zelensky a distrus ţara care i-a fost încredinţată”, a scris, marţi, pe canalul său Telegram purtătoarea de cuvânt oficială a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova. 

„Contraofensiva lui Zelensky a avut un efect contraproductiv asupra Ucrainei”, a adăugat aceasta, afirmând că ”jokerul însângerat de la Kiev, din pachetul de cărţi de joc al Statelor Unite, a distrus ţara şi poporul care i-au fost încredinţate”. 

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.