VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vremea se răcește sub influența maselor de aer rece din nord-estul continentului: Ce spun specialiștii

Vremea se răcește treptat sub influența maselor de aer rece din nord-estul continentului. La noapte și duminică izolat vor cădea ploi slabe. Vântul sud-estic se domolește până la moderat.

Solicitată de IPN, sinopticianul Valentina Bildina a spus că în ultimele zile, sub influența ciclonului atlantic, pe întreg teritoriul țării s-au atestat temperaturi ridicate. Treptat, presiunea atmosferică mai înaltă și masele de aer rece din nor-estul continentului vor genera scăderea temperaturilor.

La noapte minimele vor oscila între +1… +6 grade Celsius, iar luni vor fi între -2… +3 grade Celsius. Temperatura maximă a aerului ziua  va urca până la +11 grade. Luni nu vor fi însă mai mult de +5 grade, pe alocuri termometrele vor indica valori de zero grade.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.