VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Vremea schimbă foaia

Weekendul ne aduce vreme caldă, dar cu un cer înnorat și, în unele regiuni, ploi slabe. Săptămâna viitoare vine însă cu vreme mohorâtă și cu o răcire bruscă în toată țara.

Dacă luni vom mai avea încă valori de 18-20 de grade la orele amiezii, atunci marți sunt anunțate ploi în toată țara și chiar lapoviță în nord, cu temperaturi de cel mult 5-7 grade ziua. Miercuri și joi va fi și mai frig, cu până la minus 2 și chiar 5 grade pe timp de noapte. O încălzire a vremii este anunțată de meteorologi abia la începutul lunii aprilie.

Cea mai rece lună martie a fost în 1952, iar cea mai caldă - în 2017. De asemenea, cele mai scăzute valori pentru această lună au fost înregistrate în 1955, când pe timp de noapte au fost minus 25 de grade.  

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.