VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VOCEA PREOTULUI / Despre un trai decent / AUDIO

Astăzi vom încerca să discutăm despre traiul decent sau ai cui cetățeni vrem să fim. Astăzi tot mai mult se vorbește și se râvnește un trai decent, dar ce înseamnă un trai decent? care este acest minim necesar pe care majoritatea îl pretinde?

Suntem foarte diferiți și foarte puțini dintre noi știu să ne mulțumim cu ceea ce avem. O bună parte dintre semenii noștri au cerințe exagerate pentru propria existență, iar alții așteaptă multe de la viață invocând viitorul copiilor și pleacă în lumea mare.

Ascultați meditația integrală în varianta radio:

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.