VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VOCEA PREOTULUI / Cum să ne descurcăm în viață/ AUDIO

Vom încerca să abordăm subiectul cum să ne descurcăm în viață. Sfântul Apostol Pavel zicea că toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate îmi folosesc, toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate zidesc.

Șapte ani de acasă, 12 ani de școală, apoi facultate, masterat cu discipline care mai de care mai sofisticate, dar cu toate acestea foarte multă lume nu se descurcă în traiul de zi cu zi. Aici nu mă refer la starea financiară, ci la faptul că mulți dintre semenii noștri nu sunt pregătiți de viață.

Ascultați meditația integrală în varianta radio:

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.