VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

/VIDEO/ Vox: Au luat ceva în pământ? Să se ducă la cimitir și să-i întrebe pe cei care au murit, că au fost și corupți mulți, să-i întrebe pe ei…

Vocea Basarabiei i-a întrebat pe trecătorii din capitală dacă mai au încredere în justiție și dacă dosarele de rezonanță vor avea finalitate, iar persoanele vinovate vor fi pedepsite.

Iată câteva dintre răspunsuri:

-Aștept un viitor mai bun la mine în țară. Am mulți prieteni de vârsta mea care vor să plece peste hotare să învețe sau să trăiască, însă eu aș dori să trăiesc acasă alături de familia și prietenii mei cu care am crescut. Corupția este un lucru care distruge economia țării și scade nivelul de trai. Trăim în secolul XXI și consider că averea provenită din furturi trebuie să fie posedată de stat.

-Aș vrea să-l văd pe Dodon, pe toți hoții la închisoare, dar așteptările mele cred că nu o să aibă loc. Trebuie și luată averea și puși la dubă.

-Pe Șor primul și pe Platon.

-Aștept ca ei să înțeleagă că tot ce fură nimeni nu ia în pământ, să se ducă la cimitir și să-i întrebe pe cei care au murit, că au fost și corupți mulți, să-i întrebe pe ei…

Autor

  • Olga Soroceanu

    Realizează reportaje cu tentă socială, politică, economică, culturală, voxuri și interviuri TV. Este una dintre prezentatoarele Jurnalului Dimineții la radio. A studiat jurnalism la Universitatea de Stat din Moldova. Anterior, a lucrat în calitate de reporter la Radio Europa Liberă, fiind bursieră regională la biroul din Chișinău al RFE/RL.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.