VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

BERD oferă 100 de milioane de euro pentru construcția și reparația a patru drumuri din R. Moldova

BERD a aprobat extinderea unui contract de finanțare, în valoare de 100 milioane de euro pentru construcția și reparația a peste 85 de km de drum din Republica Moldova.

Anunțul a fost făcut de vicepremierul Andrei Spînu pe rețea de socializare.

Potrivit ministrului este vorba despre:

  • Reabilitarea și modernizarea sectorului de drum R14, Soroca către Arionesti, total 31 km;
  • Reabilitarea și modernizarea sectorului de drum R8.1, Arionești către Otaci, total 9,4 km;
  • Lucrări de de reabilitare și servicii aferente de supraveghere R33 Hîncești-Lăpușna-M1, total 37,2 km;
  • M3 Construcția sectorului de ocolire a orașului Vulcănești, total 8,58 km.

”Sumele alocate pentru fiecare drum în parte vor fi incluse în amendamentul la contractul de finanțare, care urmează a fi semnat în cel mai scurt timp. Facem tot posibilul ca cetățenii să poată circula în siguranță, să creștem nivelul de bunăstare și să contribuim la dezvoltarea economică a țării”, a mai scris Spînu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.