VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

A început a doua etapă de acordare a ajutorului material unic pentru școlarizarea copiilor

Circa 1.600 de persoane, beneficiari de ajutor material unic în mărime de 700 de lei, pentru pregătirea elevilor către noul an de studii, tranșa a doua, își pot primi banii prin intermediul sucursalelor Î.S „Poşta Moldovei" până la data de 2 februarie.

Despre aceasta informează Primăria Chișinău într-un comunicat remis presei.

În acest sens, Direcția generală asistență medicală și socială a întocmit și a înaintat spre achitare listele şi ordinul de plată al titularilor de ajutor material, prevăzut pentru 1.575 de copii.

Amintim că, anual, Primăria Chișinău implementează un Program municipal de susținere financiară a familiilor devalorizate din municipiul Chișinău, pentru școlarizare a circa 8.000 elevi, care se realizează în 2 etape.

În prima tranșă, 6.423 de copii au beneficiat de ajutor material, în sumă de 4.496 100 lei, conform listelor prezentate de către Direcția generală educație, tineret și sport, în baza cererilor depuse la instituțiile de învățământ.  

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.