VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VOCEA PREOTULUI / Să fugim sau nu de lume/ AUDIO

Astăzi, vom încerca să răspundem la întrebarea să fugim sau nu de lume. Mulți asociază viața duhovnicească cu ceva sumbru și rupt de viața cotidiană și când trec prin crize și dificultăți peste puterile lor, încearcă să scape de ele retrăgându-se într-o mănăstire sau în chilia lor.

Tot mai multă lume depresivă, care nu mai are chef de viață, apelează la medici psihologi…unii ajung și la biserică. Omul de astăzi nu întotdeauna rezistă regulilor de joc și ritmului vieții.

Ascultați meditația integrală în varianta radio:

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.