VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VOCEA PREOTULUI / Despre postul de Crăciun/ AUDIO

Ar fi bine ca tot mai mulți creștini să treacă de la postul de bucate la cel de ferire de păcate, de la postul trupesc, la cel duhovnicesc.

Pentru a ajunge să postim cu adevărat trebuie să fim tot mai conștienți de faptul ce reprezintă în esență postul. Postul ne pune în cale acele trepte care duc la curățare de păcate și la o naștere, o înviere întru Hristos. Să postim pe parcursul tuturor zilelor orânduite de biserică pentru a călca pe toate treptele, dar nu după cum cred unii: după prima, să pășim imediat pe ultima treaptă.

Trebuie să înțelegem că postul nu limitează, nu ne constrânge, nu ne impune, ba din contra ne deschide noi orizonturi întru pătrunderea realităților dumnezeiești, ne liniștește și ne face mai sensibili la rugăciuni.

Ascultați meditația integrală în varianta radio:

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.