VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VOCEA PREOTULUI / Despre ceva sublim/ AUDIO

Fiind în plin post al Nașterii Mântuitorului vom încerca să vorbim despre un aspect mai sublim legat de renașterea noastră.

Ne aflăm în postul nașterii Domnului Nostru Iisus Hristos, suntem în așteptarea frumoaselor clipe ale întrupării mântuitorului și natura este în pregătire. Toate din jur se transformă într-o peșteră ce îl așteaptă pe marele prunc Iisus Hristos.

Prin această naștere simțim că renaște și viața noastră sufletească. Nașterea Domnului vrea să ne aducă bucuria nevinovăției și gingășiei copilăriei.

Ascultați meditația integrală în varianta radio:

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.