VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VOCEA PREOTULUI / Despre post și mai multă dragoste/ AUDIO

Unii cred că postul este dat pentru slăbire, însă acesta mai mult ne cheamă spre dragoste.

Cure de slăbire putem face oricând, dar postul este cu totul altceva. Este o încercare de a face un salt în urcușul duhovnicesc. Prin post și rugăciune, omul se apropie de Dumnezeu, se umple de harul lui, de prezența lui sfântuitoare și tămăduitoare.

Dumnezeu este iubire. Nu putem ajunge la dragoste decât prin cunoașterea lui Dumnezeu. Cât de frumos ar fi să mărturisim și noi, împreună cu apostolii și ucenicii lui. Și noi am cunoscut iubirea pe care Dumnezeu o are către noi. Dumnezeu este iubire și cel ce rămâne în iubire, rămâne în Dumnezeu și Dumnezeu rămâne întru el.

Ascultați meditația integrală în varianta radio:

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.