VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VOCEA PREOTULUI / Postul în stare să ne schimbe viața/ AUDIO

Deși punem accentul pe perioada postirii pentru a ne îmbunătăți viața duhovnicească, trebuie să știm că postul nu este un scop în sine, ci un mijloc de desăvârșire.

Postul urmează să determine o schimbare a vieții și dacă nu simțim această schimbare, înseamnă că nu am ajuns la postire. Postul schimbă atitudinea față de tot ce ne înconjoară.

Încercăm să depășim acea stare când vrem ca toate să fie după placul nostru și începem să ne dăm noi după lume Postul ne ajută să coborâm la nivelul fiecăruia și să-l acceptăm pe aproapele nostru cu toate neajunsurile, încercând să ne rugăm pentru el, să ne manifestăm dragostea și să-l ajutăm întru o schimbare.

Ascultați meditația integrală în varianta radio:

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.