VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VOCEA PREOTULUI / Despre cei care sunt călduți față de Hristos/ AUDIO

Vom încerca astăzi să-i abordăm pe cei care sunt călduți față de Hristos. E frumos când oamenii nu uită că Dumnezeu binecuvântează toate, inclusiv roadele pământului, însă prea puțini își amintesc atunci când totul este bine.

Majoritatea credincioșilor se îndreptățesc că nu au timp, zicând că vor ajunge la biserică iarna pentru că atunci vor avea mai mult timp, poate și o fi așa la unii, însă alții nu vin nici toamna, nici iarna și nici în celelalte anotimpuri ale vieții la Hristos.

Ascultați meditația integrală în varianta radio:

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.