VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VOCEA PREOTULUI / Despre tristețe/ AUDIO

Astăzi vom încerca să vorbim despre tristețe. Sfântul Ioan Gură de Aur spunea tristețea este rana sufletului, nu fiecare zi e plină de lumină, mai sunt și dintre cele sumbre, dar important nu este cum e timpul afară, ci cum te simți sufletește. Mă apasă o tristețe profundă și sunt mâhnit pentru că oamenii adesea nu vor să-și schimbe viața, nu se întorc cu fața spre Dumnezeu, irosesc zile, ani, chiar întreaga viață pe lucruri de nimic.

Pe de altă parte suntem conștienți de faptul că nu suntem în stare să răsturnăm munții și să schimbăm mentalitatea, atitudinea, caracterul, năravurile și moravurile celor din jur, urmează să ne schimbăm atitudinea față de tot ce ne înconjoară…să ne schimbăm într-un cuvânt ochii…

Ascultați meditația integrală în varianta radio:

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.