VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile Zilei prezentate de Octav Tarlapan 04.11.2022

Cele mai importante Știri ale Zilei la Vocea Basarabiei cu Octav Tarlapan.

În ediția de azi:

– Reducerea, de către Gazprom, a volumelor de gaze are scopul de destabilizare a situației în Republica Moldova, scenariu care este pus în aplicare de reprezentanții coloanei a 5-a. De această părere este deputatul PAS, Oazu Nantoi.

– Consumatorii vor achita de astăzi, 4 Noiembrie, mai mult pentru curentul electric. Este a patra ajustare a prețurilor la energia electrică din acest an.

– Peste 400 de mii de familii s-au înregistrat până în prezent pe platforma guvernamentală pentru a beneficia de compensații în factură. Anunțul a fost făcut de către prim-ministra Natalia Gavrilița.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.