VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VOCEA BASARABIEI, VOCEA EUROPEI! / video

Vocea Basarabiei și-a câștigat locul în peisajul media prin abordarea sa diversificată și prin focalizarea pe subiecte relevante pentru comunitatea moldovenească. Una dintre caracteristicile distincte ale postului Vocea Basarabiei este accentul pus pe știrile locale, naționale, internaționale cu o acoperire amplă a evenimentelor. De la politică internă la problemele sociale și culturale, este o sursă importantă de informații pentru telespectatori.

Într-o epocă în care media joacă un rol tot mai important în modelarea opiniei publice, Vocea Basarabiei își menține angajamentul față de jurnalismul de calitate și față de furnizarea de informații corecte și relevante, contribuind la diversificarea și la dezvoltarea peisajului media din Republica Moldova.

Jurnaliștii de la Vocea Basarabiei sunt purtătorii unei misiuni, aducând esența informației direct în casele voastre prin intermediul postului TV. Fecare informație este livrată cu precizie și corectitudine, punând astfel bazele unei comunități bine informate și conectate. Este o voce care nu doar informează, ci și unește, aducând Europa mai aproape de fiecare telespectator.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.