VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Sprijinul României pentru R. Moldova, discutat la Rezina în cadrul unei ședințe a PNL România

Președintele PNL pentru R. Moldova, Adrian Dupu, însoțit de echipa sa locală a mers azi la Rezina, unde, alături de vicepreședintele organizației, Anatolie Dimitriu, au avut întâlniri cu primari, consilieri raionali și locali și directori de instituții din raion.

„Cu acest prilej au discutat despre parcursul european al Republicii Moldova și despre importanța alegerilor din 9 iunie pentru Parlamentul European. Cei doi le-au spus celor prezenți despre angajamentul pe care Partidul Naţional Liberal și președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă, îl au în a sprijini Republica Moldova atât în drumul spre Uniunea Europeană cât și în procesul de dezvoltare și modernizare”, se arată în comunicatul PNL Diaspora Republica Moldova.

„Fiecare întâlnire în localitățile din stânga Prutului ne arată că europarlamentarii PNL vor trebui și în viitoarea legislatură europeană să fie la fel de vocali în susținerea Republicii Moldova. Îi mulțumim colegului nostru Simion Tatarov, primarul orașului Rezina, pentru organizarea întâlnirii de astăzi”, se mai arată în comunicatul PNL România.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.