VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu a primit scrisorile de acreditare pentru noii ambasadori din Grecia, Argentina, Estonia și Burkina Faso

Șefa statului, Maia Sandu a primit, astăzi, scrisorile de acreditare din partea a noi ambasadori desemnați. Au fost prezentate scrisorile de acreditare din partea a doi ambasadori UE. Este vorba de Nikolaos Krikos, reprezentantul diplomatic al Greciei, și Aune Kotli, reprezentantul diplomatic al Estoniei.

În cadrul ceremoniei oficiale, șefa statului a mulțumit statelor UE pentru susținerea Moldovei în parcursul european și, în special, a salutat decizia Greciei de a deschide la Chișinău, în viitorul apropiat, o ambasadă.

Tot astăzi, scrisori de acreditare au prezentat Carlos Alejandro Poffo, ambasadorul Argentinei, cu reședința la București, și Vinta Some, ambasadorul Burkina Faso, cu reședința la Ankara, Turcia.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.