VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vladimir Cuc, ambasador în Elveția și reprezentantul R. Moldova la ONU

Guvernul a aprobat azi numirea lui Vladimir Cuc în funcția de ambasador în Elveția și reprezentant permanent al Republicii Moldova pe lângă oficiul ONU la Geneva.

Vladimir Cuc are o experiență de 20 ani în serviciul diplomatic, dumnealui posedă rangul de ministru-consilier. Vladimir Cuc a fost implicat mai mulți ani pe dimensiunea diplomației multilaterale, iar din 2015 a activat în domeniul integrării europene, deținând inclusiv funcția de ministru-consilier în cadrul Misiunii Republicii Moldova pe lângă Uniunea Europeană.

Din august 2021 a deținut funcția de secretar de stat responsabil în diferite perioade de domeniile integrare europeană în special cooperare politică și de securitate cu UE, cooperare cu OSCE și securitate internațională, Consiliul Europei și drepturile omului, NATO și cooperare politico-militară.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.